Afscheid Hennie/

Ondanks het wat wisselvallige weer is er vandaag op een originele manier afscheid genomen van Hennie. Met knalrode tractor oldtimers werd zij vandaag rondgereden door onze mooie Achterhoek. Na een kopje koffie bij Taverne Edelweiss onderweg, werd zij uiteindelijk door een erehaag van leden onthaald op onze prachtige locatie: Boldiek in Zelhem.

Na 15 jaar alles wat je maar kunt verzinnen te hebben geregeld voor de BKB, besluit Hennie het wat rustiger aan te gaan doen en haar werkzaamheden neer te leggen. Met een mooie bos bloemen en een leuke attentie zij werd daarvoor hartelijk bedankt. Haar werkzaamheden zullen worden overgenomen door Carla, zij werkt momenteel voor het IKZ en neemt de genomen van Hennie over.Dat is fijn, want Carla is voor velen al een bekende en zo kunnen we er gerust op zijn dat alles ook in de toekomst goed geregeld zal zijn.

Pieter stelt ons nog maar kort op de hoogte over de fusie van IKZ en BKB. Momenteel liggen alle stukken bij notaris Blankestijn en dienaar er nog wat handtekeningen worden gezet. Daarna worden de stukken gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. In de volgende algemene ledenvergadering zal, na een positieve stam van minimaal driekwart van de aanwezige leden, de fusie worden afgerond en zullen wij vanaf 2024 de naam Bedrijvig Bronckhorst gaan dragen.

Pieter geeft hierna het woord aan Inge Lettink voor haar presentatie:

Van werkdruk naar werkgeluk…

Leefstijlcoach Inge Lettink heeft de weg van werkdruk naar werkgeluk zelf afgelegd. Na jaren als praktijkondersteuner en in de weekenden op de huisartsenpost te hebben gewerkt zij thuis te zitten. Daar waar ze dachten na een week, of misschien een maand weer aan het werk te kunnen, werd dat uiteindelijk een jaar.

De opleiding Leefstijlcoach heeft haar uiteindelijk gebracht waar ze nu staat. Met veel plezier coacht zij iedereen die aan de slag zal met duurzame inzetbaarheid. De leden worden gevraagd of zij zelf werkgeluk deze week hebben ervaren. Werkgeluk is de perfecte mix van voldoening, blijheid en motivatie in het werk: Misschien heb je een nieuwe vaardigheid geleerd, of zijn er goede constructieve gesprekken met collega’s op het werk geweest.

Werkgeluk levert meer motivatie, creativiteit, betere prestaties en minder ziekteverzuim op bij elke schakel op de werkvloer.

Inge is een gemotiveerde coach die iedereen met leefstijlvragen, chronische stress of burn-out klachten wil helpen. Door haar ruime ervaring in de medische sector en haar specialisaties op het gebied van stress- en burn-outklachten, weet ze hoe ze iemand weer de regie over het leven terug kan brengen. Zij effectief naar een fysiek en mentaal duurzaam resultaat.

Na de inspirerende woorden van Inge wordt het buffet door Hennie geopend en kunnen we ons tegoed doen aan alle heerlijkheden die de Boldiek ons ​​biedt. Na de zomervakantie is er genoeg stof om gezellig te praten en onder een genot van een drankje wordt de avond gezellig voortgezet.

De volgende activiteit op de kalender is op woensdag 20 september: Prinsjesdag 2023 & ondernemers bij Alfa Accountants. We vragen jullie vriendelijk om je ook hiervoor op te geven via de Bundeling App.

Bekijk hier de Foto’s gemaakt door Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia